Fudbal

SPREMA LI SE POVRATAK NA MARAKANU Crvena zvezda pronašla zamjenu za Bukarija i to u čovjeku koji je LJUBIMAC DELIJA

Crvena zvezda je dogovorila transfer Osmana Bukarija u redove Ostina iz Teksasa za sedam miliona evra, a, kako stoje stvari, ekipa neće izgubiti na brzini, što se tiče krilnih napadača.

Nemanja Radonjić u prodoru
FOTO: JULIO MUNOZ/EPA

Dogovor sa Nemanjom Radonjićem sve je izvjesniji.

Osman Bukari, dakle, odlazi u Sjedinjene Američke Države, a prema informacijama Sportala na “Marakani” ubrzano rade kako bi omogućili povratak Radonjića.

Pročitajte još

Nemanja je, inače, upravo kod sadašnjeg trenera Vladana Milojevića igrao najbolji fudbal. Pritom je u idealnim godinama (28) i vjeruje se da njegova brzina, ali i sjajna tehnika, mogu donijeti kvalitet više, odnosno nadomjestiti odlazak Bukarija.

Nemanja Radonjić je povremeni reprezentativac Srbije i momak koji je morao da napravi veliku karijeru, ali… Pa ipak, još nije kasno da uhvati novi zalet i to upravo sa Marakane, sa koje je svojevremeno za samo godinu dana celoj Evropi pokazao neosporan kvalitet.

Zvezda želi brzinu po boku, štos koji može da napravi razliku, a to posjeduje momak koji je uveo crveno – bijele u Ligu šampiona 2018. godine, prije nego što je za 12 miliona evra prešao u Marsej.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu