Tenis

"Tužno je što je Novak i dalje najbolji" Britanci omalovažavanjem protivnika naštetili i Đokoviću

Česte su kolumne na temu tenisa na popularnom "Dejli mejlu", ali su česti i naslovi koji štete Novaku Đokoviću. 

"Tužno je što je Novak i dalje najbolji" Britanci omalovažavanjem protivnika naštetili i Đokoviću
FOTO: KAI FOESTERLING/EPA

Tako je i najnoviji “Tužno je što je Novak sa 36 godina i dalje najbolji na svijetu” dodatno iznervirao navijače najboljeg tenisera svijeta, a cilj teksta jeste da se omalovaže Novakovi pratioci na ATP listi kojih “nema nigdje”. 

Novinar navodi da je situacija “daleko od pozitivne u svijetu tenisa”, i da Novak dobija ono što želi iako se jedva i pojavljuje na turnirima i dodaju da je odigrao samo šest turnira koji nisu grend slemovi. 

Naravno, nisu mogli protiv statistike, dodali su da je Srbin savladao top 10 tenisera skoro svaki put kada bi mu naišli na megdan, pa u posljednjih 12 mjeseci ima skor 19-3 protiv prvih 10. 

Pročitajte još

Dodaju i da Siner, Fric i Rubljov zajedno imaju negativan rekord protiv Novaka koji iznosi 1-15, a svi ostali nešto bolji, ali činjenica je da Novak ima makar duplo više pobjeda protiv svih osim Alkarasa. 

Dodaju da je jedini aktivni igrač koji ima bolji skor od Novaka Jirži Veseli koji ima 2:0 protiv srpskog najboljeg tenisera i imaće šta da priča unucima, prenose Sportske net.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije