Tenis

Uključio se i MUP RS: Preprodaji ulaznica za Srpska open stati u kraj

Preprodaja ulaznica za najveći događaj u Republici Srpskoj "Srpska open" uzima sve više maha i postaje sve ozbiljniji problem.

Srpska open logo
FOTO: SRPSKA OPEN

Tim problemom odlučila se pozabaviti i policija Republike Srpske.

– Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve potrebne mjere i radnje kako bi predstojeći teniski turnir Srpska open protekao u povoljnom bezbjednosnom ambijentu, ali i kako bi spriječili zloupotrebu i preprodaju karata, odnosno ulaznica za ovaj turnir – zaključio je na današnjem sastanku direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa organizatorima ATP turnira Srpska open.

Pročitajte još

Sastanak je održan u cilju definisanja neophodnih mjera kako bi se ispoštovali svi bezbjednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde za ovu vrstu međunarodnog turnira.

Na četvrtom radnom sastanku su definisane naredne konkretne mjere i radnje, a Kostrešević je naglasio da MUP Srpske preduzima planske aktivnosti u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja, navodi RTRS.

U Banjaluci je danas održana sjednica Organizacionog odbora teniskog turnira Srpska open na kojoj je najavljeno otvaranje kompleksa za 12. april.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije