Košarka

Uživa u Italiji: Jokić na konjičkoj turneji, otkrio navijaču planove za narednu sezonu (FOTO)

S obzirom da je završio svoju NBA sezonu ispadajući iz četvrtfinala plej-ofa, Nikola Jokić ima vremena da se posveti privatnim stvarima.

Uživa u Italiji: Jokić na konjičkoj turneji, otkrio navijaču planove za narednu sezonu (FOTO)
FOTO: JOHN G. MABANGLO /EPA

Ne bi trebalo da čudi što je odlučio da slobodno vrijeme provede sa konjima, pa se čak i takmičio u Švedskoj na jednom od ondašnjih derbija.

Po svemu sudeći, popularni Džoker se trenutno nalazi u Italiji, odnosno Bolonji, gdje je, naravno, posjetio njen hipodrom. Svojim prisustvom je momentalno privukao pažnju ljubitelja košarke, pa su mu tri momka prišla, a zatim prepričala susret sa srpskom superzvezdom:

– Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sljedeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule – rekao je on, prenosi Sportal.

Nikola Jokić nikada nije krio da želi da se domogne prstena namenjenog najboljem timu u Severnoj Americi. Za to će mu biti potrebna određena pomoć u vidu doprinosa njegovih saigrača.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu