Fudbal

(VIDEO) HAOS U ŠPANIJI Jednom djetetu isječeno lice, drugi dobili flašom po glavi

Atletik Bilbao savladao je Atletiko iz Madrida rezultatom 3:0 u meču odigranom u okviru polufinala Kupa Kralja, a uoči ove utakmice došlo je do velikih nereda navijača u kojima su čak povrijeđena dva djeteta.

(VIDEO) HAOS U ŠPANIJI Jednom djetetu isječeno lice, drugi dobili flašom po glavi
FOTO: MARCA/INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Kako prenosi Radio Marka, 60-ak navijača Bilbaa napalo je pristalice Atletika iz Madrida dok su oni bili u restoranu, a kasnije su ušli i u obračun sa policijom.

Povrijeđena su i dva djeteta, jednom je isječeno lice, dok je drugo dobilo udarac flašom po glavi, a hitnu ljekarsku intervenciju dobilo je još nekoliko navijača. Jedna od pristalica Atletika otvorila je dušu posle ovog horor incidenta.

– Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije objavio kako neće biti posebnog mjesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka – izjavila je Ana Manu Karenju čiji je muž zadobio prelom vilice.

Pročitajte još

Zatim je u dahu nastavila svoju ispovijest.

– Ne razumijemo. Šta smo trebali da uradimo? Obavjestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti? Oni su ušli unutra sa ciljem da nas pobiju – rekla je ona, a prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije