Tenis

(VIDEO) NADAL UPLAŠIO NAVIJAČE "Bojim se, nisam siguran kako će mi tijelo reagovati

Nedavno je Rafael Nadal zvanično objavio da će se početkom 2024. godine ponovo naći na teniskom terenu, pošto će učestvovati na ATP 250 turniru u Brizbejnu. Ipak, djeluje kao da nije pretjerano siguran u sebe.

(VIDEO) NADAL UPLAŠIO NAVIJAČE "Bojim se, nisam siguran kako će mi tijelo reagovati
FOTO: RAFAEL NADAL/TWITTER SCREENSHOT

Činjenica da godinu dana nije igrao profesionalni tenis, a da je prije toga na bezbroj turnira održavao ritam, evidentno u dobroj meri plaši španskog tenisera, koji se obratio javnosti, a prenosi Sportal.

Pročitajte još

– Bojim se i plašio sam se da saopštavam stvari jer na kraju godine u kojoj se nisam takmičio i poslije operacije kuka ono što me najviše brine nije kuk, već sve ostalo. Vjerujem da sam pripremljen i nadam se da će stvari dobro da se odvijaju i da ću imati priliku da ponovo uživam na terenu, rekao je Nadal i nastavio:

“Nadam se da ću ponovo osjetiti sve te emocije koje tenis donosi… Nadam se da ću imati sposobnost da ne zahtijevam od sebe ono što sam zahtijevao tokom čitave svoje karijere. Vrijeme i okolnosti su drugačije, na neistraženom terenu. Kroz život sam zahtijevao od sebe maksimum i nadam se da ću ovoga puta neću sebi postavljati imperative. Moram da prihvatim da će stvari na početku biti veoma teške. Moram sebi da dam potrebno vrijeme i nadam se da ću znati da oprostim ako stvari krenu naopako na početku, za šta postoji velika mogućnost. Svjestan sam da možda postoji ne tako daleka budućnost u kojoj se stvari mogu promijeniti, i pokušaću da zadržim svoj entuzijazam, svoj radni duh i vjerujem da će moje tijelo moći da odgovori izazovima”, ispričao je Nadal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije