Tenis

(VIDEO) Novak Đoković je zabrinut "Ne znam šta da mislim o ovoj igri, volio bih da zaboravim"

Srpski teniser Novak Đoković je poražen u polufinalu turnira u Ženevi od strane Tomaša Mahača, koji ga je dobio sa 2:1, po setovima 6:4, 0:6, 6:1 čime je napravio i jednu od najvećih pobJeda u svojoj karijeri s obzirom na to da je savladao najboljeg tenisera ikada.

(VIDEO) Novak Đoković je zabrinut "Ne znam šta da mislim o ovoj igri, volio bih da zaboravim"
FOTO: ETTORE FERRARI/EPA

Ipak, imao je Novak dosta muka tokom meča, pogotovo zato što je patio nakon prvog seta, kada je tražio i medicinski tajmaut.

On je i sam rekao da je zabrinut za sebe.

– Naravno da sam zabrinut… Nisam igrao dobro tokom cijele godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su… Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušaću da idem meč po meč, pa ćemo vidjeti – rekao je Novak Đoković.

On je zatim nastavio.

– Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerovatnu mučninu tokom prvog dijela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Tomaša Mahača, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim – jasan je Nole.

Pročitajte još

Potom, rekao je i da ne zna kako je uspio da osvoji set, piše Telegraf.

– Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovdje, odigrao sam čak tri – rekao je Đoković, koji je potom i apostrofirao to da ima druge muke:

“Nije lijepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos.”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu