Košarka

Voli palačinke i Bočelija "Za ovo sam se spremao posljednjih devet godina"

Dominirao je Vasilije Micić tokom prethodne tri godine u košarkaškoj Evroligi, ali je sada došlo vrijeme za korak dalje.

Voli palačinke i Bočelija "Za ovo sam se spremao posljednjih devet godina"
FOTO: ERDEM SAHIN/EPA

Srpski košarkaš otišao je u NBA ligu, zadužio opremu Oklahoma Siti Tandera.

Pročitajte još

Medijima preko Bare otkrio je Micić mnoge stvari iz svog života, neke koje nisu bile poznate javnosti kao da voli palačinke, da mu je omiljeni film “Kad porastem biću kengur”, ali i da najviše voli Andreu Bočelija.

Naravno, ono što se košarkaškog dijela tiče bilo je u fokusu pa je Micić otkrio da je san o NBA ligi imao tokom čitave karijere.

– Tokom ljeta sam tražio način da odem u NBA ligu. Jako sam uzbuđen i jedva čekam da sve počne, za ovo sam se spremao posljednjih devet godina. Teško je doći i ostati na vrhu Evrope sve ove godine, jako je teško igrati na tako visokom nivou iznova i iznova. Bio sam srećan u Evropi. Sada sam u NBA ligi, bilo je vrijedno čekanja – poručio je Micić.

Društvo u taboru Tandera praviće mu Aleksej Pokuševski. Ističe Micić da je pored kluba u kom će dobiti ulogu tražio ekipu gdje će imati nekoga svog.

– Želio sam da dođem tamo gdje me neko poznaje i u klub koji me zaista želi. To sam osjetio ovog ljeta – objasnio je srpski košarkaš.

On i Pokuševski ovog ljeta prvi put su se upoznali, a šansu da zaigraju u dresu Oklahome imaće već naredne nedjelje kada počinje predsezona u NBA ligi. Tanderi će ukrstiti koplja sa San Antonio Sparsima, piše Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu