Ostalo

Bez Marsenića i Ilića: Selektor Rojević objavio širi spisak igrača za Poljsku

Muška seniorska selekcija Srbije okupiće se ove sedmice povodom EHF nedelje nacionalnih timova, a novi selektor Boris Rojević sastavio je širi spisak igrača za tu aktivnost.

Miloš Kos tokom utkamice
FOTO: ZSOLT CZEGLEDI/EPA

Orlovi će najprije boraviti u Sportskom centru Kovilovo od nedjelje 10. marta, a potom će se uputiti u Poljsku gdje ih očekuje dvomeč sa domaćinom. Prvi duel zakazan je za 15. mart od 17 časova, dok će dva dana kasnije odigrati meč u terminu od 12.30 časova.

Novi selektor Boris Rojević za ovu akciju najprije je sastavio spisak od 35 igrača. Upadljivo je odsustvo Mijajla Marsenića, koji je pomalo razočaran poslije neuspjeha na Evropskom prvenstvu najavio moguće i povlačenje, kao i kapitena Nemanje Ilića i golmana Vladimira Cupare.

Pročitajte još

Na spisku nema ni Petra Đorđića, koji se skoro oporavio od povrede, pa je selektor, koji sa njim sarađuje i u Vojvodini, odlučio da ga ne preopterećuje.

Golmani: Dejan Milosavljev, Milan Bomaštar, Andrej Trnavac, Nikola Zorić i Todor Jandrić.

Krila: Vanja Ilić, Marko Srdanović, Marko Nikolić, Miloš Grozdanić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Mateja Dodić i Aleksa Tufegdžić.

Pivoti: Dragan Pešmalbek, Luka Rogan, Marko Jevtić i Branko Predović.

Bekovi: Miloš Kos, Uroš Borzaš, Miljan Pušica, Milan Jovanović, Danilo Radović, Ivan Mošić, David Knežević, Lazar Kukić, Matija Nikolić, Nikola Zečević, Đorđe Đekić, Vukašin Antonijević, Ognjen Cenić, Mirko Đurović, Uroš Kojadinović, Predrag Vejin, Uroš Mitrović i Brana Mirković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu