Ostalo

BILI SU IZNENAĐENJE LIGE Koraćević: Leotar želi dodatni iskorak

Rukometaši Leotara su bili najprijatnije iznenađenje u protekle dvije sezone prvenstva Bosne i Hercegovine a sad žele da taj trend nastave i u novoj sezoni.

BILI SU IZNENAĐENJE LIGE Koraćević: Leotar želi dodatni iskorak
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ekipa je nakon duge pauze krenula sa radom. Tim je pretrpio promjene jer su četiri igrača napustila Trebinje.

Vladimir Tomić, Nikola Ivanović, Dimitrije i Vasilije Kovač su napustili ekipu, dok je ostatak tim ostao, tako da Trebinjci imaju solidnu osnovu za novu sezonu. Umjesto njih su dovedeni novi igrači.

U Trebinje su došli Nemanja Marsenić (Sloga Gornji Vakuf), Nemanja Dimitrijević (Novi Pazar) i Đorđo Racković (Višegrad). Ekipu će na startu da vodi pomoćnik Dragiša Koraćević. Naime, prvi trener Darko Tavrić je dobio odobrenje kluba da preskoči start priprema jer je postao otac.

– Kompletne pripreme ćemo da obavimo u našem gradu gdje imamo sve uslove. Ekipa je neznatno promijenjena, sačuvali smo kostur ekipe tako da će nam to olakšati uigravanje. Imamo tri nova igrača koja ćemo nastojati da što prije uklopimo u tim. Planiramo da odigramo pet ili šest mečeva do prve zvanične utakmice a to će da bude polufinale Kupa Srpske početkom septembra. U protekle dvije godine smo bili iznenađenje lige, tako da ambicije u novoj sezoni treba da budu iste. Želimo dodatno da napredujemo i napravimo iskorak – poručio je Koraćević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije