Košarka

"Bilo je katastrofa" Avramović svjestan šta Partizan POD HITNO mora da popravi

Najbolji igrač Partizana u Tel Avivu Aleksa Avramović svjestan je šta nije valjalo na evroligaškoj premijeri.

Aleksa Avramović
FOTO: KK PARTIZAN/FACEBOOK

Crno-bijeli su primili 96 poena, što je previše ukoliko žele da bar ponove prošlu sezonu, a toga je svjestan jedan od junaka Srbije u pohodu na svjetsko srebro.

– Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost. To je to, ovo je teško gostovanje, iz ovoga možemo samo da izvučemo pouke, idemo na analizu – rekao je Avramović.

Pročitajte još

Partizan nije bio ni blizu željenog nivoa, Željko Obradović je poslije meča rekao da je ekipa odigrala potpuno suprotno od onoga za šta se spremala, a Avramović dodaje da je posebno loša bila igra u odbrani.

– Čestitke Makabiju, zaslužena pobjeda. Igrali smo katastrofa u odbrani, to je odlučilo pobjednika. Imali smo previše izgubljenih lopti, mnogo lakih poena smo primili – rekao jer Avramović.

Jasno je srpskom reprezentativcu šta je pošlo po zlu.

– Generalno već znamo šta smo uradili loše, taj jedan od najvažnijih segmenata igre, odbrana u tranziciji nam je bila katastrofalna. Baš smo… baš smo bili loši. Baza, osnov svake odbrane je primiti što manje poena iz kontranapada, mislim da smo mi primili preko 20 sigurno. Nemam pojma. Ne možeš sa dobrim napadom i lošom odbranom, ne možeš da se nadaš pobjedi. Ali glava gore – naglasio je Aleksa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije