Fudbal

Kraso bolji od Di Marije: Evo kako je poznata aplikacija rangirala igrače vječitih (FOTO)

Popularna aplikacija za praćenje sportskih rezultata "Sofa score" objavila je najbolje ocijenjene fudbalere u ligama van pet najjačih evropskog fudbala.

Kraso slavi
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA/FACEBOOK

Od nedavno, na “Sofa score” možete pronaći i ocjene iz Super lige Srbije, a to je sa sobom donijelo neke zanimljive podatke. Doduše, istina je da konkurencija u našem prvenstvu nije tako velika kao u drugim šampionatima, ali neophodno je pružati dobre partije u kontinuitetu ne bi li se našao na listi poput ove.

Pročitajte još

Upravo je to učinio napadač Crvene zvezde Žan-Filip Kraso koji je, prema “Sofa score”, drugi najbolje ocijenjeni igrač u ovoj aplikaciji u konkurenciji fudbalera van Top 5 najjačih evropskih liga. Zanimljivo, on je čak bolje ocijenjen od Anhela di Marije koji je tek na sedmom mjestu, navode Sportske.net.

Prvo mjesto rezervisano je za fudbalera PSV Džoija Fermana koji ima prosječnu ocjenu od 8.42, a zatim slijedi Žan Filip-Kraso sa 8.21. Iza su Fejenordov Santjago Himenes i još jedan “filipsovac“ Luk de Jong. Među najboljih 10 našli su se i  Mateus Saldanja koji je na devetom mjestu sa 7.97, a odmah iza sa istovjetnom ocjenom je Bibars Natho.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu