Ostalo

Da li je Čolina „pecnuo“ Borac „Srce mojih igrača je puno veće od sedam, osam stranaca“

Trene Izviđača Toni Čolina blistao je od sreće nakon trijumfa u derbiju petog kola Premijer lige BiH u kojem je njegov tim dobio Borac.

Toni Čolina
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Aktuelni šampioni slavili su sa 27:26 u sjajnom meču i to nakon velikog preokreta, a Čolina završio na rukama svojih igrača što je obično običaj kada se osvoji trofej. Ipak, za Skaute je ovo bio vcrlo važan trijumf, naročito jer su ljetos dodatno podmladili tim, koji nastupa i u Ligi Evrope.

– U ovako teškom ritmu moj komentar je da su moji igrači su Transformersi. Mislili smo samo na sebe u svakom usponu i padu. U prvom dijelu smo bili tromi, mislili smo da će Borac igrati malo drugačije. Ali vratili smo se – rekao je Čolina za BHRT.

Pročitajte još

Potom je rekao i nešto što može da se protumači kao „peckanje“ velikog rivala, ali je u stvari sva suština ovog rukometnog mjesta.

– Srce mojih igrača puno veće od sedam, osam stranaca. Kako sada, tako za idućih 10, 20 godina, jer onih 200 djece koji su bili nakon meča sa Berlinom će nastaviti ovo što mi radimo – rekao je Čolina.

Izviđač ima sedam bodova iz četiri meča, dok je Borac na šest iz pet utakmica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije