Košarka

DA TI STANE PAMET Amerikanci objavili spisak putnika u Pariz, ovo je jedan od najjačih timova u istoriji

Ono čega su se mnoge reprezentacije plašile, sada se i obistinilo - košarkaška selekcija SAD-a, odnosno, njihov selektor Stiv Ker odredio je spisak od 11 igrača koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je ostavio i jedno slobodno mjesto!

Kari i Tompson
FOTO: JUAN CARLOS HIDALGO/EPA

Stiv Ker je na raspolaganju imao doslovno sve najveće zvijezde iz NBA lige, što je maksimalno iskoristio i skrojio je jedan od najmoćnijih timova koje je ova zemlja i vidjela, ukoliko isključimo čuveni originalni “Drim tim”.

Ipak, čak i ovaj se može nazvati timom iz snova, s obzirom na to da se na njemu nalaze najbolji od najboljih igrača koje je sama NBA liga mogla da ponudi u ovom trenutku.

Pročitajte još

Na trenutnom spisku se nalaze sljedeći igrači: Stef Kari, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Entoni Edvards, Devin Buker, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Entoni Dejvis, Bam Adebajo i Džoel Embid, dok je ostalo i jedno upražnjeno mjesto.

Nije poznato još ko će se naći kao 12. putnik za Pariz, ali je već sigurno da Srbiju, ali i sve druge selekcije čeka pravi pakao protiv ovog tima, piše Telegraf.

Podsjetimo, SAD se u Parizu nalazi u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom, dok će im se priključiti i pobjednik kvalifikacione grupe koja se igra u Portoriku. Zanimljivo je i to da će SAD upravo protiv Srbije i otvoriti ovaj turnir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu