Tenis

(FOTO) "Hvala ljudima koji brinu, ali to ću zadržati za sebe" Đoković nije htio da priča o ovoj temi, pa progovorio o izboru za novog trenera

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se u Parizu gdje će pokušati da stigne do novog grend slem trofeja na Rolan Garosu, a on se obratio predstavnicima medija, gdje je govorio o brojnim temama.

(FOTO) "Hvala ljudima koji brinu, ali to ću zadržati za sebe" Đoković nije htio da priča o ovoj temi, pa progovorio o izboru za novog trenera
FOTO: SALVATORE DI NOLFI/EPA

Srpski as će prvi meč na Rolan Garosu odigrati u utorak, protiv francuskog tenisera, Pjera Ig-Erbera.

Novak se danas obratio medijima po prvi put u Parizu. On je prvo govorio o lošem startu sezone, a potom je pomenuo očekivanja pred početak drugog grend slema u sezoni.

– Teško je dosta govoriti o tome, subjektivno je. Mene je i sramota da kažem koja su mi očekivanja. Za mene je sve osim titule nezadovoljavajuće. Možda zvuči arogantno, ali rezultatima kroz karijeru sam potkrijepio takvo mišljenje. Ne igram konstantno dobro, ali je potrebno da zaigram kako bi ovdje odigrao bolje – rekao je Novak.

novak djoković
FOTO: YOAN VALAT/EPA

Nakon toga govorio je i o novom treneru.

– Nisam potvrdio da imam trenera za stalno, da mi pomogne kao prijatelj Ziki, njega poznajem dugi niz godina. Ovaj tim koji ste vidjeli plus Boris Bošnjaković koji je zadužen za video analizu, radio kao jedan od glavnih trenera u Teniskom centru. To je za sada plan, nemam dugoročnije – dodao je Srbin.

Pročitajte još

O zdravstvenom stanju i drhtanju ruke.

– To ne bih komentarisao, zahvaljujem se svim ljudima koji brinu i kojima je stalo. Sve ostalo zadržavam za sebe – zaključio je Novak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu