Košarka

(FOTO) "Napravljena je maska" Trener Crvene zvezde pričao o povrijeđenim igračima

Utakmica protiv Mornara u ABA ligi nije donijela uzbuđenje nego laganu pobjedu Crvene zvezde.

(FOTO) "Napravljena je maska" Trener Crvene zvezde pričao o povrijeđenim igračima
FOTO: KK CRVENA ZVEZDA/INSTAGRAM

Zvezda je rutinski odradila posao i opravdala ulogu velikog favorita, zato je na konferenciji za medije trener crveno-bijelih Janis Sferopulos odgovarao na brojna pitanja koja nisu imala toliko veze sa mečom protiv kluba iz Bara.

– Radimo na tome da igramo sve bolje iz utakmice i utakmice, prije svega u odbrani. Što se tiče napada, vidi se da igrači sarađuju, imamo talenta. Radimo dobro u napadu, igramo kao tim. Za mene je najbitnije da popravimo odbranu, igramo dobro, ali znam da možemo bolje i na tome radimo – rekao je Sferopulos.

Jago dos Santos
FOTO: CRVENA ZVEZDA/ĐORĐE KOSTIĆ/ABA LIGA

Zatim je bilo priče o povrijeđenim igračima. Dao je detaljne odgovore trener Zvezde. Prvo o Adamu Hangu koji trenutno nije u Beogradu.

– Hanga je otišao kod ličnog doktora, kako bi dobio novo mišljenje oko situacije sa koljenom. Dobio je dozvolu iz kluba. Komuniciramo sa njim. da vidimo kakva je situacija. Vidjećemo kada će se vratiti, svi zajedno ćemo odlučiti kada će zaigrati jer i dalje osjeća bol u koljenu – istakao je on.

Branko Lazić se i dalje oporavlja od povrede koju je zadobio na meču u Železniku.

– Branko Lazić je počeo da trenira, ali bez kontakta. Još uvijek ne znamo kada će se vratii. Ako sve bude kako treba, uskoro, ali ne mogu da kažem precizno – izjavio je trener Zvezde.

Za kraj bilo je riječi i o Šabazu Nejpiru koji je polomio nos.

– Što se Šabaza tiče, napravljena je specijalna maska. Počeo je da trenira bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne otok i tek tada ćemo moći da znamo tačno kada će zaigrati – završio je izlaganje Sferopulos, a prenosi Mocart sport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije