Fudbal

(FOTO) ŠOK U HUMSKOJ Albert Nađ odbio da vodi Partizan protiv Crvene zvezde

Umjesto da se u kakvom-takvom miru pripremaju 173. vječiti derbi sa Crvenom zvezdom i pokušaju da u najvažnijem meču srpskog fudbala poprave utisak, u FK Partizan ne mogu bez problema.

(FOTO) ŠOK U HUMSKOJ Albert Nađ odbio da vodi Partizan protiv Crvene zvezde
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Prvi pomoćnik Igora Duljaja u stručnom štabu Albert Nađ, odbio je da vodi tim umjesto suspendovanog trenera, objavio je Telegraf.

On je jedini koji posjeduje PRO licencu i ne želi da vodi tim protiv najvećeg rivala.

Igor Duljaj
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Nađ je odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening, a onda je poslije žučne rasprave za koju su čuli svi od “portira na ulazu” do komšiluka, napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima.

Šta je razlog odbijanja-teško je dokučiti. Jer, Albert Nađ je pod važećim ugovorom sa crno-bijelima i po slovu profesionalizma, uz napomenu još jednom da jedini posjeduje PRO licencu, te da je prvi pomoćnik Igora Duljaja, bilo je apsolutno logično da upravo on vodi utakmicu,

Međutim, kako za klub iz Humske odavno važi floskula “gdje prestaje logika, tu počinje Partizan”, tako je Nađ iz njemu poznatih razloga odbio da vodi meč sa Crvenom zvezdom, napustio sportski centar u Zemunu, te se očekuje da sportski sektor, na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Kraljem, riješi aktuelni problem ili, pak, pronađe novo rješenje.

Pročitajte još

A, na raspolaganju su mu još samo Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo sa licencama nižeg ranga, odnosno Marko Jovanović koji je tek počeo da se školuje za trenerski posao, dok je Italijan Valerio Zudas otpušten još prije četiri sedmice, jer se više bavio privatnim problemima, piše pomenuti portal.

U svakom slučaju, tuborbno vrijeme u Humskoj, u kome nije bilo mira ni kada je tim bio prvoplasirani, a kamoli sada kada gleda vječitom rivalu “u leđa” i gleda da održi drugu poziciju i pristojnu razliku u odnosu na TSC.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu