Fudbal

(FOTO) "Sve je laž, ne ide nigdje" Novi preokret u slučaju Radonjića, morao se oglasiti i vlasnik kluba

Od kako se Ivan Jurić proslavio sjajnim rezultatima na klupi Verone, a potom i u taboru Torina - hrvatski stručnjak je uvijek u timu imao makar jednog Srbina. 

(FOTO) "Sve je laž, ne ide nigdje" Novi preokret u slučaju Radonjića, morao se oglasiti i vlasnik kluba
FOTO: FILIPPO VENEZIA/EPA

Ima Jurić ogromno pojverenje u sroske reprezentativce, prije svih Ivana Ilića i Vanju Milinković-Savića, a šansu je želio da pruži i Nemanji Radonjiću.

Ipak, temperamentni Nišlija nikako ne uspijeva da kanališe svoju ludost i sve je nedavno rezultiralo izbacivanjem sa treninga, potom i iz tima. 

Kao razlog Jurićeve odluke navedeno je Radonjićevo “nezalaganje i neadekvatno ponašanje” na treninzima. Odmah su mediji u Italiji počeli da sele srpskog reprezentativca iz Torina, ali do toga, makar po riječima sportskog direktora Davide Vinjatija, neće doći. 

FOTO: MASSIMO PICA/EPA
FOTO: MASSIMO PICA/EPA

–  Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigdje. Vidjećemo šta će biti na tržištu… Ima još mnogo utakmica, možda će već na sljedećoj igrati i biti dobar. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizam – rekao je Vinjati.

Pročitajte još

Mediji u Italiji posljednjih dana su brujali o tome da se Radonjić čak i fizički sukobio sa Jurićem. Iz Torina je odmah stigao demanti koji je “potpisao” predsjednik “bikova” – Urbano Kairo. 

– Bijesan sam na onoga ko je pustio tu laž u javnost. Radonjić se povrijedio na treningu i zbog toga nije bio na klupi jer je, složićete se, beskorisno stavljati rezervne igre na koje ne možete da računate. Nema ništa od tih insinuacija, Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao – veli prvi čovek Torina, prenosi Informer. 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije