Ostalo

"Ko god dođe moraće da zaradi platu" Branković o potencijalnim pojačanjima i treneru Borca

Rukometni klub Borac u novu sezonu ući će, gotovo izvjesno, sa novim trenerom, a ko će on biti ostaje da se vidi u narednih nekoliko dana.

Vladimir Branković
FOTO: D.DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Mirko Mikić je za Srpskainfo rekao da je bliži odlasku, a to je potvrdio i direktor kluba Vladimir Branković koji je biranim riječima pričao o „vojniku“ Borca i naglasio da za njega uvijek ima mjesta u Gospodskoj. Ipak, sport je takav, a putevi nekada moraju da se raziđu…

Pročitajte još

Finansijskom injekcijom od 800.000 maraka koliko je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik juče obećao Banjalučanima otvara se prostor za manevar upravi kluba koja je, kako Branković reče, već počela intenzivno da traga za trenerom i pojačanjima. U javnosti se spekuliše da je jedan od kandidata i aktuelni selektor BiH Irfan Smajlagić. Navodnu su sa rođenim Banjalučaninom već počeli pregovori.

– U upravi kluba sjede ozbiljni ljudi, Borac je ozbiljan klub i ne bih se bavio spekulacijama. Da li će to biti Smajlagić ili neko drugi znaćemo relativno brzo. Jedno je jasno – u Borac niko neće doći na velika vrata bilo da se radi o igračima ili treneru. Svako ko stigne moraće da opravda zbog čega je došao, da zaradi svoju platu napornim radom i maksimalnim angažmanom – rekao je Branković.

Kao što je poznato Borac su već napustili Luka Perić (Celje), Berin Brkić (Ohrid), dok su Marko Lukić i Luka Knežević pojačali tuzlansku Slobodu. Za sada je poznato samo da će Borac u narednoj sezoni biti jači za iskusnog čuvara mreže Nebojšu Grahovca koji se poslije dugo vremena vraća iz Francuske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije