Fudbal

"Ni tada nisam znala ko je dotični dečko" Sandra Afrika otkrila sve o odnosu sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem (VIDEO)

Popularna pjevačica Sandra Afrika je posljednjih mjeseci bila povezivana sa nekoliko fudbalera, a za IDJ televiziju je otkrila sve o odnosu sa jednim od najpoznatijih reprezentativaca Srbije.

Sandra Afrika sa drugaricama
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Sandra je gostovala u emisiji One On One, te se osvrnula na spekulacije koje su se pojavile u medijima o njenoj povezanosti sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem.

Pročitajte još

Naime, medijima se proširila vijest da su se Sandra i Dušan upoznali na privatnoj proslavi i da se fudbaleru pjevačica izuzetno svidjela, te da su se ubrzo potom i vidjeli nasamo.

Ipak, pjevačica je sada ove navode demantovala i na pitanje da li je ostala u kontaku sa Dušanom, razjasnila cijelu situaciju.

– Ja sam na svom Instagramu, kada se baš spekulisalo o tome i kada su novine pisale svašta, bila kratka i jasna. Stavila sam isječak iz novina i napisala samo da to što je pisalo da je laž i da nije istina. Tako da, to je to. Ja sam Vlahovićem nikad ništa nisam imala. Jednom sam ga vidjela i to u prolazu zato što imamo zajedničku drugaricu. Ni tada nisam znala ko je dotični dečko, jer opet ponavljam ne pratim taj dio, jednostavno me to ne zanima. Tako da, dečka ne poznajem, nikada nismo bili zajedno, nikada nikakav kontakt nismo imali – rekla je Sandra, a prenosi Nova.rs.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije