Fudbal

"Nije mogao da zadrži suze" Kazemiro otkrio kako je Anćeloti zaplakao kada je odlazio iz Real Madrida

Emotivnu anegdotu ispričao je Kazemiro, vezista Mančester junajteda, a Brazilac se prisjetio trenutaka kada je saopštio Karlu Anćelotiju da napušta Real Madrid.

Kazemiro Karlo ančeloti
FOTO: BARRENECHEA/EPA

Real Madrid je vrlo vjerovatno najpoželjniji klub u kojem neki fudbaler želi da zaigra. Međutim, kada neko odluči da napusti Kraljevski klub, to uradi teška srca.

Jedan takav slučaj se dogodio Kazemiru, sadašnjem članu Mančester junajteda, zbog kojeg je zaplakao i veliki Karlo Ančeloti.

Pročitajte još

Kazemiro je uz Luku Modrića i Tonija Krosa bio vladar veznog reda Real Madrida deset godina i ovaj trio mnogi smatraju za najbolji vezni red u istoriji fudbala.

Brazilac je prije skoro dvije godine odlučio da napusti Kraljeve, a sada je konačno progovorio o svom odlasku iz Madrida.

Posebno mu je bilo teško kad je morao da se oprosti od Ančelotija, nakon što ga je zatekao kako plače u kancelariji.

– Odlučio sam da odem poslije osvajanja Lige šampiona. Već sam vidio da je moje vrijeme u Madridu prošlo, bio sam u pravim godinama za odlazak, želio sam da nastavim da napredujem. Odluka nije bila nimalo laka, ljudi su me mnogo voljeli. Krenuo sam da razgovaram sa Ančelotijem, a on je već znao da odlazim. Ušao sam u njegovu kancelariju, on se okrenuo i počeo da plače, rekao mi je da ne želi da odem, da me mnogo voli. Tad sam malo posumnjao da želim da odem, ali sam već dao riječ Junajtedu i to je bilo važnije od svega – zaključio je Kazemiro

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu