Košarka

Običan dan u Litvaniji: Slavni košarkaš ispričao anegdotu tokom vožnje taksijem i ostao u nevjerici

Bivši igrač nekolicine klubova u NBA ligi i Evroligi, a i reprezentativac Slovenije, Boštjan Nahbar, ispričao je jednu zanimljivu anegdotu putem društvene mreže "X", pošto se trenutno nalazi u Litvaniji, a akter je bio i jedan taksista.

Običan dan u Litvaniji: Slavni košarkaš ispričao anegdotu tokom vožnje taksijem i ostao u nevjerici
FOTO: GEORGI LICOVSKI/EPA

Nahbar je svoju košarkašku karijeru 2017. godine u Sevilji i to nakon veoma bogate karijere, u kojoj je igrao za Union Olimpiju, Maribor, Pivovarnu Laško, Beneton, da bi se onda otisnuo u NBA ligu i tamo nastupao za Hjuston, Nju Orleans, Nju Džerzi, dok se nije vratio u Evropu i igrao u Dinamu iz Moskve, Efesu, Uniksu, Broseu, Barselone i na kraju Sevilju.

Sada radi kao predsjednik “ELPA”, unije igrača u Evroligi, a sada vrijeme provodi u Litvaniji, gdje je imao jednu zanimljivu anegdotu sa taksistom.

– Samo u košarkaškoj naciji poput Litvanije, može se dogoditi ova koincidencija. Taksista je započeo konverzaciju o košarci (naravno), a onda je potpuno slučajno pomenuo ime Boštjana Nahbara kao svoj omiljenog košarkaša. Teško je objasniti šok na licu kad sam mu rekao svoje ime – napisao je Nahbar, prenosi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije