Ostalo

Radivojević pred Slovačku “Čeka nas težak protivnik, ali želimo da uzmemo dva boda”

Finska je arhivirana, a rukometaše Srbije već u nedjelju čeka novi izazov.

Radivojević pred Slovačku  “Čeka nas težak protivnik, ali želimo da uzmemo dva boda”
FOTO: RSS

Trijumfalno je započet novi ciklus kvalifikacija, Srbija je u Novom Sadu pobjedila Finsku 34:24 i upisala prvu pobjedu u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

– Zadovoljni smo sa dva boda i dobrim početkom kvalifikacija. Sve drugo da kažem bilo bi nezahvalno. Uvijek može nešto da se ispravi i da budemo bolji, a na tome radimo. Srećni smo što pobjedili Finsku, mislim da su koncentracija i ozbiljnost  bili na nivou. Nijednog trenutka nije bilo opuštanja, greške su sastavni dio igre. Njih će uvijek biti, a mi gledamo da od početka od kraja da odigramo koncentrisano i borbeno. Tako smo i uradili i zbog toga smo zadovoljni – rekao je rukometaš Srbije Bogdan Radivojević.

Izabranci Tonija Đerone u nedelju od 18 sati gostuju Slovačkoj u Prešovu, sa ciljem da poslije dvije runde imaju maksimalan učinak.

-Imamo još nekoliko treninga pred utakmicu sa Slovačkom, koja nam je takođe podjednako bitna. I tu želimo da uzmemo dva boda. Čeka nas teži protivnik, sa iskusnim igračima. Vrato im se Martin Stranovski, koji je zvezda slovačkog rukometa. Jedan odličan igrač, sa odličnom karijerom i iskustvom. Neće biti lako, ako ne uđemo u meč maksimalno koncentrisani, sigurno ćemo imati probleme. Danas može svako da pobjedi svakog, svi igraju rukomet. Da prikažemo našu igru, borbenost, a u to ne sumnjam. Bitno je da uzmemo dva boda – zaključio je Radivojević, piše SPortal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu