Fudbal

TOTALNA RASPRODAJA Prekobrojni stranci Partizana, na tankom ledu i golmani

U Humskoj je proglašena totalna rasprodaja.

fk partizan
FOTO: FK PARTIZAN/INSTAGRAM

Pojedini stranci stavljeni su na transfer listu, a na izlaznim vratima Partizana je i nekoliko domaćih igrača.

Klub je spreman da u znatnoj mjeri izmijeni tim za sljedeću sezonu, po mogućstvu i nešto da zaradi od prodaje, al sad se postavlja pitanje – ko će i gdje otići, a ko će uopšte doći.

Nezavidna situacija u Partizanu, prouzrokovana lošim rezultatima, ali i finansijskom krizom, te čestim najavama štrajka zaposlenih, uz skromno učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija nisu preporuka velikim pojačanjima, pa i ukoliko se obistini rasporodaja – ko će ih onda naslijediti, piše Sportal.

Ognjen Vranješ zasad je jedino ime koje se pominje kao ljetnje pojačanja, a baš zbog njega vodi se veliki rat partizanovaca na društvenim mrežama koji su poprečnog mišljenja po pitanju njegovog dolaska. Zapravo velika većina je protiv toga.

A ko sve stoji na izlaznim vratima?

Pročitajte još

Ljubomir Fejsa je već otišao, a kako piše portal Telegraf, sljedeći bi mogli da budu stranci. Partizan je riješen da se oslobodi dvojice zadnjih veznih – Hamidua Traorea i Patrika Andradea, što zbog njihovih visokih plata, što zbog učinka ispod očekivanja.

Igrači su pod važećim ugovorima, pa neće biti lako ostvariti zadovoljavajući transfer, ali to ne mijenja suštinu da su na listi za prodaju.

Partizan je na putu da proda i Sameda Baždara, čak je poznata i cijena – dva miliona evra plus bonusi od sljedeće prodaje.

Baždaru je tek 19 godina i kao takav važi za jednog od perspektivnih igrača u Humskoj, od koje bi klub u budućnosti mogao da zaradi još više, međutim Partizanu se žuri s prodajom, možda i razumljivo imajući u vidu tešku finansijsku krizu.

Kako saznajemo, na ledu su i golmani, pa i ostali igrači koji dobiju adekvatnu zadovoljavajuću ponudu. Pa da vidimo. Rasprodaja je počela!

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije