Fudbal

Zasijedala Sudijska komisija: Nije bilo penala ni za Zvezdu ni za Partizan (FOTO)

Na sjednici Sudijske komisije FSS održanoj u utorak vanredno su analizirane sporne situacije koje su se desile na utakmicama 7. kola Super lige Srbije.

FK PARTIZAN
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Akcena je bio na mečevima koji su izazvali najveću pažnju, na Banovom Brdu između Čukaričkog i Zvezde i u Humskoj između Partizana i Radnika.

Pročitajte još

Poslije detaljne analize suđenja na navedenim utakmicama donijeti su sljedeći zaključci na sjednici Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA/FACEBOOK

– Glavni sudija Miloš Milanović i VAR sudija Momčilo Marković na utakmici FK Čukarički – FK Crvena zvezda. Glavni sudija je u 47. minutu pogrešno dosudio kazneni udarac za gostujuću ekipu. U 57 minutu je pogriješio što nije dosudio kazneni udarac u korist FK Crvena zvezda zbog saplitanja igrača gostujuće ekipe od strane igrača FK Čukarički. VAR je trebalo da reaguje i pozove sudiju da pregleda snimak – navedeno je iz komisije.

Utvrđene su i greške koje su načinile sudije na meču u Humskoj.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

– Glavni sudija Dejan Trifković i VAR sudija Pavle Tomić načinili su grešku na utakmici FK Partizan – FK Radnik. Glavni sudija je pogrešio kada je u 41. minutu poslije nepotrebnog i pogrešnog poziva iz VAR sobe promijenio ispravnu odluku donijetu na terenu da prizna pogodak FK Partizan jer nije bilo prekršaja .Glavni sudija je pogriješio u 90+6 minutu kada je dosudio kazneni udarac za domaću ekipu jer je guranju domaćeg igrača od strane gostujućeg prethodio prekršaj drugog domaćeg igrača. VAR još jednom pogriješio, morao je da pozove sudiju da pogleda snimak – rekli su iz komisije, navodi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu