Fudbal

ŽELJO TESTIRA ŽELJU Avdukić: Ako ode Teodorović, zamjena stiže iz naših redova

Fudbaleri Željezničar Sport tima počeli su sa pripremama za drugi dio sezone u gotovo nepromijenjenom sastavu. Ekipu je za sad napustio samo Davor Perić, dok je došao Nikola Ilić (2003 godište).

ŽELJO TESTIRA ŽELJU Avdukić: Ako ode Teodorović, zamjena stiže iz naših redova
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Veliko je interesovanje za napadača Danila Teodorovića, a u klubu ističu da će u slučaju odlaska zamjenu pronaći u svojim redovima.

– Teodorović je po meni najbolji mladi napadač u ligi i ne čudi me da ga mnogi žele u svojim redovima. Nadamo se da će pronaći klub u kojem će moći da igra i da dodatno napreduje. Ako ode mi smo već krenuli da spremamo zamjenu iz naših redova. Cilj Željezničara je da dodatno afirmišemo naše mlade igrače i da stvaramo kvalitetne igrače za seniorski fudbal i tako će da bude i u proljećnom dijelu sezone . I u ovom prelaznom roku šansu će da dobije još nekoliko naših mladih igrača iz juniorske kategorije– poručio je trener Asmir Avdukić .

Željezničar je već dogovorio i prijateljske mečeve a prvu provjeru imaće 29. januara gdje će rival da bude gradski rival BSK. Zatim će 2. februara imati provjeru protiv Željezničara iz Sarajeva, a nakon toga slijede dueli protiv Ljubića , Borca iz Kozarske Dubice. Generalku za nastavak šampionata Željezničar će imati 26. Februara kada je rivale kipa Laktaša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije