Sport

"MESI DA SE NE VRAĆA, NEKA IDE U PENZIJU" Bijesni i razočarani Maradona progovorio o reprezentaciji

Lionel Mesi je nekoliko puta ozbiljno zabrinuo argentinske navijače, odbijajući da igra za nacionalni tim, što zbog teških poraza sa “gaučosima”, pa svađom sa upravom reprezentacije…

"MESI DA SE NE VRAĆA, NEKA IDE U PENZIJU" Bijesni i razočarani Maradona progovorio o reprezentaciji
FOTO: VASSIL DONEV/EPA

Sada, kada ga nema neko vrijeme, legendarni Dijego Maradona smatra da ne bi ni trebalo da se vraća i da oblači plavo-bijeli dres.

Šta bi trebalo da kažem Mesiju? Da se ne vraća, da ode u penziju. Kada klinci u selekciji do 15 godina izgube, on je kriv. Kada nije povoljan raspored u prvenstvu Argentine, on je kriv. Za sve je on kriv. Rekao bih mu da ne dolazi više u nacionalni tim. Da vidimo kako će se onda snaći, koga će onda da krive – bijesno je objasnio Maradona.

FOTO: TANJUG/AP
FOTO: TANJUG/AP

– Volio bih kada bi ih sve otjerao u … Zato što nije njegova krivica što Argentina nije šampion svijeta. U ovom trenutku reprezentacija ne radi apsolutno ništa ni za mene, ni za ljude, navijače, izgubili smo tu strast. Sav prestiž koji smo zaradili tokom godina, bacili smo u vodu – istakao je razočarani Maradona.

Mesi nije igrao za Argentinu još od Svjetskog prvenstva u Rusiji, propustio je duele sa Gvatemalom i Kolumbijom nedavno, kao i ranije mečeve protiv Iraka i Brazila.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu