Fudbal

Bivši kapiten crno-bijelih stao na stranu navijača "Takvi kao Vranješ ne bi smjeli da imaju pristup Partizanu"

Odnedavno se pojavila informacija u medijima o mogućem dolasku Ognjena Vranješa u Partizan, navijači "crno-bijelih" jasno su stavili do znanja upravi kluba da ga ne žele u timu.

Ognjen Vranješ
FOTO: CHRISTIAN HOFER/EPA

Problem nije činjenica da je tokom karijere nastupao i za najvećeg Partizanovog rivala Crvenu zvezdu, već to što je u nekoliko navrata prilično negativno govorio o “crno-bijelima” i ljudima unutar kluba.

U intervjuu za Nogomaniju, nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni defanzivac Teleoptika Bojan Ostojić smatra da Vranješu ne treba dopustiti da dođe u Partizan.

– Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na cijelu narednu sezonu, donijela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primjera, a imali smo ih u prošlosti.

Pročitajte još

– Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smjeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vijređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba- rekao je Ostojić.

Prethodno se oglasio i sam Ognjen Vranješ koji je negirao takve izjave, ali navijači ne odustaju od svoje namjere da odvrate čelnike kluba od njegovog angažovanja, prenose Sportske net.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije