Fudbal

Posljednji trofej Partizanu donio je baš on: Ostojić završio karijeru i odlučio čime će se baviti u budućnosti (FOTO)

Bojan Ostojić, bivši fudbaler Partizana, završio je profesionalnu karijeru.

Ostojić i Mektomini
FOTO: SRDJAN SUKI/EPA

Prije nešto više od četiri godine Partizan je osvojio poslednji trofej, koji mu je donio Bojan Ostojić.

On je odlučio da završi karijeru, osvrnuo se upravo na taj gol u Novom Sadu i sve objavio na društvenim mrežama.

– Poslije dvije decenije igranja najljepše igre, došlo je vrijeme da stavim tačku na period života i sporta koji me je ispunjavao otkako znam za sebe. Nije bilo lako oprostiti se od Partizana prošloga ljeta, bilo je to kao da odlazim od porodice, ali sam taj rastanak u prethodnoj godini nadomjestio sa sjajnim momcima u fudbalskom klubu Teleoptik, na čemu sam zahvalan. Kao igrač-trener, završio sam potrebne licence i shvatio da je u fudbalu važno dati sve od sebe u svakom momentu, ali i jednako važno znati kada se povući. Stoga sam donio odluku da krenem u nove izazove u životu i fudbalu, u trenerske vode, za početak kao pomoćnik Saši Mićeviću u fudbalskom klubu Smederevo. Želja mi je da svoje igračko znanje i iskustvo prenesem na mlade, pomognem im da se izgrade i kao igrači i kao ljudi!

Pročitajte još

Hvala svim bivšim saigračima, trenerima, ljudima sa kojima sam praktično živio i sarađivao gdje god da sam igrao, navijačima na prelijepom putovanju koje bez njih ne bi imalo smisao. Hvala bivšim klubovima Sevojnu gdje sam ponikao, Slobodi iz Užica, Radničkom iz Kragujevca, BASK-u, Novom Pazaru, Voždovcu, Čukaričkom i Partizanu što su me primili, njegovali kao sina i napravili boljim čovjekom. Svaki od njih ima posebno mejsto u mojim sjećanjima, srcu i svaki je na svoj način važan za karijeru koja je trajala punih 20 godina, protkana na kraju samo lijepim uspomenama.

Na kraju, mom Partizanu i navijačima još jednom hvala na svemu, hvala što su mi karijeru u posljednjih sedam godina učinili posebnom, činjenicom da sam nosio najlepši crno-bijeli dres, da sam u njemu osvojio najslađu duplu krunu u istoriji kluba i da ću jednom sa ponosom o tome moći da pričam i prepričavam djeci i unucima. Prirodno je, iako teško, da jednom mora doći do rastanka, ali ljubav prema klubu nikada ne prestaje, ona živi dovijeka! Za nove generacije – živeo Partizan! – napisao je Bojan Ostojić, navodi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije