Fudbal

GROBARI STOPIRALI TRANSFER Banjalučanin ne dolazi u Partizan

Podigla se velika prašina nakon informacije da će dres Partizana zadužiti nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Vranješ.

Ognjen Vranješ
FOTO: PANAGIOTIS MOSCHANDREOU/EPA

 Zbog velike tenzije koja je nastala, kako zbog navijačke opredieljenosti fudbalera, tako i zbog izjava koje je ranije davao, crno-bijeli su odustali od ovog transfera.

Pročitajte još

Navijači Partizana su na meču sa Voždovcem jasno stavili do znanja da ne želje Vranješa u timu, a čini se da je i uprava shvatila poruku.

 Vranješ je trebao da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedjeljka, promocija je bila planirana za sredinu nedjelje, jer je u načelu sve bilo dogovoreno i u tome je učestvovao jedan član sportskog sektora, iako ostatak kluba nije imao saglasje o angažovanju iskusnog igrača.

Međutim, situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača sa južne tribine, u kojima su jasno poručili da ne žele fudbalera u klubu, što je u trenutku zaustavilo cijeli proces.

 Navodi se da je generalni direktor Miloš Vazura preuzeo obavezu na sebe i javio Vranješu protekle nedjelje da Partizan u ovom momentu ipak ne može da ga angažuje, pa su se crno-bijeli okrenuli drugim rješenjima, prenosi Telesport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije