Ostalo

Fanovi su očekivali više: Žan Tod govorio o Šumaheru, pa ostao diskretan i nedorečen

Žan Tod, bivši izvršni direktor Ferarija, je govorio o Mihaelu Šumaheru, sedmostrukom šampionu F1, a navijači su sigurni da bi otkrio mnogo više da ima dobre vijesti.

Fanovi su očekivali više: Žan Tod govorio o Šumaheru, pa ostao diskretan i nedorečen
FOTO: LAURENT ZABULON/EPA

Bliži se deset godina od kada niko u javnosti nije vidio Mihaela Šumahera. Slavni šampion Formule 1 doživio je stravičnu nesreću na skijanju 29. decembra 2013. godine i na izrazitu želju porodice od tada se o njemu gotovo ništa ne zna. Bio je u komi, spekulisalo se mnogo o njegovom zdravstvenom stanju, a tek povremeno se javi neko od prijatelja koji su bili u prilici da ga vide tokom prethodne decenije.

Pročitajte još

Jedan od rijetkih je Žan Tod, bivši šef Ferarija kod koga je Šumaher osvajao titule, koji je takođe porodični prijatelj ove njemačke porodice. Zbog toga redovno dolazi da obiđe Mihaela, danas 54-godišnjaka, a još rjeđe medijima otkriva šta se zapravo događa sa njim. U intervjuu za italijanski list “La Stampa”, ponovo se oglasio i zabrinuo.

– Mihael je prijatelj, smatram ga dijelom porodice. Redovno ga posjećujem – kratko je kazao 77-godišnji Žan Tod, a na pitanje o njegovom zdravstvenom stanju bio je prilično zaključan i znao je kako da diplomatski odgovori: – To je njegova privatna stvar. Jedino što ću reći jest da mu se divim, kao i njegovoj porodici. Moramo da poštujemo njegovu privatnost – naglasio je on i tako spriječio navijače da nešto novo saznaju.

Podsjetimo, nakon što je Šumaher pao na glavu i udario njom od stijenu, tokom skijanja u Alpima, prebačen je helikopterom u bolnicu i podvrgnut operacijama. Posle toga je bio u indukovanoj komi i prebačen je na kućno liječenje gdje o njemu brine porodica i stručno osoblje koje ne smije da iznosi nikakve detalje.

Navijači su sigurni da bi Žan Tod otkrio mnogo više da ima dobre vijesti o stanju Mihaela Šumahera, pa svaka nova izjava sve više produbljuje spekulacije da je trenutno “kao biljka”, navodi Mondo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije