Fudbal

(FOTO) EMOTIVNA OBJAVA Nemanja Gudelj se oglasio povodom teške situacije njegovog brata, ostavio poruku koja mnogo znači

Fudbalska javnost u Španiji, ali i Evropi je ostala zatečena nakon što je Dragiša Gudelj doživio novi srčani zastoj, samo devet mjeseci nakon prvog, kada je na neko vrijeme bio i izgubljen, a kada su ga ljekari oživjeli. Sada se desilo isto, samo je defibrilator bio taj koji ga je spasio.

Dragiša Gudelj na pres konferenciji
FOTO: CÓRDOBA CLUB DE FÚTBOL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, nakon što se dogodio prvi srčani zastoj, ljekari su ga oživjeli i ugradili su defibrilator koji kao svoju svrhu ima upravo to, da spasi život ukoliko dođe do toga.

FOTO: NEMANJAGUDELJ/INSTAGRAM/SCREENSHOOT
FOTO: NEMANJAGUDELJ/INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Pročitajte još

Nažalost, to se dogodilo Dragiši, ali je odmah i uspio da ustane, te je ubrzo prebačen u bolnicu gdje su ljekari odradili i smotru, kako bi bili sigurni da je sve u redu sa srpskim fudbalerom, koji je nedugo zatim i otpušten iz iste, piše Telegraf.

On se vratio sa svojim saigračima, a povodom situacije se oglasio i njegov brat.

Nemanja Gudelj je kratko ostavio samo jednu poruku vezanu za svog brata, Dragišu, i to tako što je ubacio njegovu sliku na Instagram i ostavio je emotikon u obliku srca, čime je pružio podršku bratu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije