Fudbal

(FOTO) OGLASILA SE KORDOBA Dragiša Gudelj će trenirati po posebnom režimu

Fudbaler Kordobe, Dragiša Gudelj, po drugi put u samo nekoliko mjeseci je pao na terenu pošto je imao srčani zastoj, ali, ovoga puta je zaslugom doktora i defibrilatora brzo reanimiran, te je uspješno prebačen u bolnicu, gdje su ostali ljekari pratili njegovo stanje.

(FOTO) OGLASILA SE KORDOBA Dragiša Gudelj će trenirati po posebnom režimu
FOTO: CÓRDOBA CF/TWITTER

Iako su se u prvi mah mnogi uplašili za njegovo zdravlje, prve prognoze su bile takve da je sve u redu, te da je potrebno obaviti ljekarske preglede.

Pročitajte još

Doktori u Melili, gdje su igrali utakmicu su ga ubrzo i otpustili iz bolnice, dok je saopštenje izdala i Kordoba, ekipa Dragiše Gudelja, koja je istakla da će on u narednom periodu biti na posebnom režimu treniranja, piše Telegraf.

– Obavještavamo javnost da će Dragiša Gudelj biti podvrgnut posebnom režimu treninga. Medicinske službe su potvrdile da se igrač onesvestio tokom utakmice sa Melilom, ali se sada nalazi u dobrom fizičkom stanju. Još jednom, želimo da izrazimo zahvalnost na saradnjih i poštovanje prema svima, zbog njihove ljubavi koju su pružili našem fudbaleru. U ime Dragiše Gudelja, hvala vam puo od srca – stoji u saopštenju Kordobe.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije