Ostalo

(FOTO) "Njeni uspjesi se slave u svakom dijelu zemlje" Lana Pudar prijedlog Draška Stanivukovića za Zlatni grb grada 

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ne prestaje da oduševljava svijet, a sada ju je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke predložio za dobitnika Zlatnog grba grada.

Lana Pudar u bazenu
FOTO: YURI KOCHETKOV/EPA

Lana je nedavno napunila 18 godina, a u bogatoj riznici medalja može da se pohvali i zlatom sa Evropskom prvenstva, ali i odličjima sa Svjetskog prvenstva, Svjetskog kupa…

– Lana Pudar – mlada heroina, zlatna djevojčica koja je osvojila svijet i oborila sve rekorde, naš je prijedlog za ovogodišnju dobitnicu Zlatnog grba grada Banjaluka!

Draško Stanivuković
FOTO: S. ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA

Šampionka čiji uspjesi se slave u svakom dijelu zemlje postala je uzor mnogim mladim ljudima kako u Banjaluci, tako i u cijelom regionu.

Zbog ogromnog uspjeha, velikog motiva mladima da se bave sportom i promociji sporta i zdravog života, ovom prilikom je pozivam da bude naš gost na proslavi Dana grada kako bih joj i lično čestitao na njenim uspjesima.

Pročitajte još

Banjaluka želi da je nagradi i ugosti kao šampionku, ona je to apsolutno zaslužila – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Ono što treba istaći je da je zbog nedostatka bazena u rodnom Mostaru Lana Pudar često trenirala i na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije