Fudbal

(FOTO) "Tebi, mama...." Posveta koju je Siniša Mihajlović napisao majci tjera suze na oči

Legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović koji je preminuo decembru 2022. a Miha bi 20. Februara napunio 55 godina da nije bilo opake bolesti.

(FOTO) "Tebi, mama...." Posveta koju je Siniša Mihajlović napisao majci tjera suze na oči
FOTO: LUCA ZENNARO/EPA

Porodica i juče, kao i svakoga dana otkad nas je Miha napustio, njeguje sjećanje na Mihu.

Majka Viktorija, supruga Arijana i djeca čuvaju uspomenu, kao i brat Dražen koji nerijetko na društvenim mrežama podijeli sjećanja na voljenog Mihu. Porodična kuća u Sremskoj Kamenici postala je pravi mali muzej Sinišinih dresova, pehara, fotografija, medalja i dvije autobiografije koje je napisao za života. Jednu takvu knjigu poklonio je svojoj majci Viktoriji, kojoj je napisao emotivnu posvetu, piše Sportal.

– Tebi, mama, koja si mi dala život dva puta: Kada si me rodila i za sve vrijeme moje bolesti. Hvala ti za svu ljubav koju si mi dala i koju nastavljaš da mi daješ – napisao je Siniša Mihajlović.

Pročitajte još

Siniša Mihajlović je bio veliki emotivac, kako na terenu tako i van njega. Sjećamo se suza onih koje su potekle kada mu je mlađa kćerka saopštila da će postati djeda…

Rasplakao se jednom prilikom i u emisiji “Domenica In” na italijanskoj televiziji Rai 1. Gostovao je u novembru 2020, zajedno sa suprugom Arijanom. Bilo je to poslije izlječenja, kada smo svi vjerovali da leukemija neće uzvratiti udarac. U prvom dijelu emisije, dok je pričao o svom djetinjstvu, voditeljka mu je pustila stare snimke i fotografije roditelja, majke Viktorije i oca Bogdana.

U pozadini se čula pesma “Ne klepeći nanulama”, koju je poslije snimka uživo izvio i orkestar u studiju. Suze su krenule same… Slomio se Siniša, ali i njegova supruga. U nekom trenutku i voditeljka…

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije