Košarka

"Još uvijek ga čujem kako viče" Nekadašnji NBA as se divi Obradoviću, pa spomenuo i kapitena Orlova

Ekpe Judo je prije nekoliko sezona bio jedan od glavnih igrača u ekipi Fenerbahčea sa kojom je uspio da se popne na krov Evrope 2017. godine.

"Još uvijek ga čujem kako viče" Nekadašnji NBA as se divi Obradoviću, pa spomenuo i kapitena Orlova
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Nekadašnji NBA centar kao i najkorisniji igrač fajnal-for turnira u Istanbulu je sada na nekom drugom zadatku.

Pročitajte još

Već jedan određeni period je na mjestu pomoćnog trenera u ekipi Atlante Hoksa, gdje igra srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

– Zatvorili smo krug, mada njega gledam kao brata, ne kao igrača. Odlična sezona za njega, naročito jer je igrao cijele godine, zbog Svjetskog prvenstva. Fenomenalna sezona. Ovaj odmor mu je naročito prijao – kaže Judo, dodavši da bi Bogdanović mogao uskoro da učestvuje u takmičenju u šutiranju trojki na ol-staru – rekao je Judo za “Jurohups”.

Naravo da nije moglo a da se ne spomene iskustvo Juda sa Željkom Obradovićem koji ga je trenirao u Feneru i sa kojim je napravio najveći rezultat u karijeri, piše B92.

– Naravno, način na koji smo igrali, njegov košarkaški um,…Sve to vidim kad smo na terenu. Još uvijek ga čujem kako viče. Iako sam bio igrač kod njega, naročito sam se fokusirao da obratim pažnju i slušam šta priča. Nisam uzimao zdravo za gotovo – rekao je Judo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu