Fudbal

“KAKVO VAM JE TO PITANJE” Novinari isprovocirali Vlahovića nakon gradskog derbija

Dušan Vlahović jedna je od rijetkih svijetlih tačaka u tmurnoj svakodnevnici Juventusa ove sezone. Torinski gigant ima kritično lošu sezonu, a srpski reprezentativac je bar malo razvedrio navijače golom i pobjedom u gradskom derbiju.

“KAKVO VAM JE TO PITANJE” Novinari isprovocirali Vlahovića nakon gradskog derbija
FOTO: MOHAMMED BADRA /EPA

Nakon utakmice i teškog trijumfa (0:1) nad Torinom, Dušan Vlahović stao je pred italijanske novinare koji su se utrkivali u raznim pitanjima.

– Znali smo da neće biti lak meč, ipak je to derbi grada, a Torino je veoma snažan tim, naročito kada igra pred svojim navijačima. Čestitam im na sjajnoj igri, ali mi moramo da nastavimo sa ovakvim igrama i da ostanemo ujedinjeni. Moramo da idemo korak po korak, znamo šta su nam ciljevi i nikada nećemo odustati od njih.-

Bilo je, naravno, pitanja i o treneru Masimilijanu Alegriju, koji je na udaru posljednjih nedjelja zbog loše forme i odbijanja da promeni taktiku koja evidentno ne funkcioniše.

Novinar “Republike” upitao je Vlahovića da li igrači i dalje stoje uz trenera Alegrija, na šta se srpski reprezentativac pomalo i naljutio.

– Postavili ste baš banalno pitanje. Naravno da smo uz njega i pratimo sve njegove smjernice. Na terenu smo ispoštovali dogovor iz svlačionice, ostvarili smo cilj, a sada je bitno da nastavimo u ovom ritmu i počnemo da pravimo dobre rezultate u kontinuitetu – poručila je “devetka” Juventusa, piše Sportal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu