Fudbal

Kralj odgovorio Filipoviću "Pustite audio snimke VAR komunikacije"

Sportski direktor Partizana Ivica kralj odgovorio je predsjedniku Sudijske komisije FSS Dejanu Filipoviću, od koga je zatražio da pusti audio snimke iz VAR sobe.

Ivica Kralj
FOTO: FK PARTIZAN

Filipović je ovog utorka održao konferenciju za medije na kojoj je fokus bilo suđenje na utakmci TSC- Partizan (3:3), na otvaranju sezone u Superligi.

Pročitajte još

Filipović je u Staroj Pazovi upitan da li bi opet delegirao iste sudije za meč TSC – Partizan, a odgovor je bio odričan, što je izazvalo reakciju Kralja.

– Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Poslije svega izrečenog, po principu “vjerujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uvjeren u svoje stavove i još rješeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uvjeren da je sve bilo u redu – rekao je Kralj za Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu