Ostalo

"Ne, nije Aleksandra Prijović, ali doći će" Fizioterapeut RK Zagreb na duhovit način pozvao publiku na meč protiv Hansena i društva (FOTO)

Regionalna turneja "Od istoka do zapada" pjevačice Aleksandre Prijović privukla je mnogo pažnje i u Hrvatskoj, a fizioterapeut Rukometnog kluba Zagreb Damir Kajba, koji inače ima vrlo duhovite komentare i statuse.

"Ne, nije Aleksandra Prijović, ali doći će" Fizioterapeut RK Zagreb na duhovit način pozvao publiku na meč protiv Hansena i društva (FOTO)
FOTO: RK ZAGREB/FACEBOOK

Naime, ovih dana region bruji kako je srpska pjevačica rasprodala i četvrti put Zagrebačku arenu, pa je Kajba u tom duhu odlučio da pozove sugrađane na meč Lige šampiona između Zagreba i Alborga.

Pročitajte još

– Četvrti po redu! Dođi u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige šampiona s Alborgom, kojeg predvodi jedan od najboljih igrača svijeta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam slušam takvu muziku) napuniti Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše momke da probaju da osvoje važne bodove. Za one neodlučne, čuo sam iz prve ruke da će Aleksandra biti na utakmici, pa je to prilika za fanove da se slikaju i uzmu autograme. Što bi rekao moj prijatelj Vedran Mioč, laku noć Hrvatska ili Rvacka, svejedno! Utakmica je u četvrtak 12. 10. u 18.45 sati. Prvih 100 koji dođu imaju za nagradu osećaj da sport još nije umro…. Ulaznice besplatne – napisao je u objavi Kajba.

Rukometaši Zagreba imaju pobjedu i dva poraza nakon prva tri kola grupe A u Ligi šampiona, a trenutno zauzimaju šestu poziciju. To mjesto bi ih, ukoliko ga sačuvaju, odvelo u narednu fazu takmičenja, što bi bio veoma dobar rezultat za hrvatski klub u kojem igra Dubičanin Miloš Kos.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu