Fudbal

"Partizan je zasluženo prvi" Štoper Crvene zvezde sa poštovanjem o vječitom rivalu, pa objasnio šta nije funkcionisalo sa Baharom

Uroš Spajić je konačno neko na koga može da se Crvena zvezda osloni 100 odsto.

"Partizan je zasluženo prvi" Štoper Crvene zvezde sa poštovanjem o vječitom rivalu, pa objasnio šta nije funkcionisalo sa Baharom
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA/FACEBOOK

Ovaj štoper se oporavio u potpunosti od povrede i Vladan Milojević će ga koristiti često u drugom dijelu sezone.

U razgovoru za Žurnal, ovaj nekadašnji reprezentativac Srbije je istakao da je dolazak Milojevića prekretnica sezone za fudbalere Crvene zvezde, kao i da se Barak Bahar jednostavno nije uklopio u tim.

Pročitajte još

– Bahar se jednostavno nije uklopio. Rad sa Milojevićem daje rezultate od starta. Vratili smo dobru atmosferu u svlačionicu i ekipu. Konačno izgledamo kao tim, a to se odražava kroz rezultate – rekao je Spajić.

Ima jedino ispravno razmišljanje, a to je da Partizan trenutno igra dobro i da je zasluženo prvi, a ko će biti na kraju šampion, odlučiće naredne utakmice gdje je, po mišljenju mnogih, Crvena zvezda favorit.

– Neumjesno bi bilo da se bilo šta drugačije komentariše. Naravno da crno-bijeli imaju kvalitet i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pobjeđuju, prvi su na tabeli, pobijedili su i nas u derbiju. Niko im nije poklonio prvo mjesto. Na nama je da pobijedimo sve naredne utakmice da bismo bili prvi. Očekuje nas uzbudljiva trka, oni naravno imaju istu želju. Neumjesno je da se priča da smo mi „vanzemaljci”, a da oni imaju sreće – rekao je Uroš Spajić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije