Fudbal

"Ponaša se kao da je saobraćajac" Sramni napadi na kapitena reprezentacije Srbije (VIDEO)

Dušan Tadić je več pet godina najbolji igrač tima iz Amsterdama i učestvovao je u preko 200 golova "kopljanika", ali sve su glasniji oni koji ne cijene dovoljno čovjeka koji je u posljednjih pola decenije navijačima donio mnogo radosti.

Dušan Tadić
FOTO: MAURICE VAN STEEN/EPA

Ajaks je u krizi i sve je dalje od titule. Nakon što su izgubili derbi protiv Fejnorda (3:2), remizirali su protiv Go Ahed Iglsa i to zbog toga što nije funkcionisala VAR tehnologija, pa im je čist gol Muhameda Kudusa poništen, a meč završen 0:0.

Srpski reprezentativac i kapiten se sve češće nalazi na meti kritika u Holandiji, a sada se na njega okomio Kenet Perez, bivši fudbaler “kopljanika”.

– Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da vjerujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Vidio sam ove nedjelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao. –  ironičan i bijesan je bio Kenet Perez na holandskoj televiziji.

Kes Kvakman, bivši holandski fudbaler je bio sa njim u emisiji i tom prilikom je poručio da je čuo da se Tadić “umorio od pokazivanja” svojim saigračima gdje da stoje i da u jednom trenutku nije više znao ni gdje je njegovo mjesto na terenu.

Tužno je da se ovako ljudi “okome” na čovjeka koji je godinama srce i duša tima, ali moraće Tadić da se izbori sa malicioznim komentarima.

Osim Tadića, sa napadima u Engleskoj i Italiji se suočavaju igrači Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, ali oni su u nekoliko navrata poručili da su fokusirani na teren i da daju maksimum da doprinesu ekipi, prenosi Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije