Ostalo

"Šta god oni pričali, svi znamo da si bolja" Vučič se obratio Tijani Bošković, pa udario na Santarelija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je prijem za srebrne srpske odbojkašice, gdje je istakao da je cijela nacija bila uz njih i da su ponos Srbije.

Tijana Bošković
FOTO: OLIVIER MATTHYS/EPA

Takođe, najavio je i povećanje nagrada za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje će zlatna medalja da donosi 100.000 evra svakom sportisti, a čak ističe da to može da bude i 200.000 evra.

U jednom momentu se predsjednik tokom govora obratio i Tijani Bošković, istakavši da je bolja od Melise Vargas, ma šta ko pričao i mislio i da to zna cijela Srbija.

Takođe, potkačio je i selektora Turske, Danijelea Santarelija, bivšeg selektora Srbije, koji je burno slavio trijumf sa Turskom, što je mnogima u Srbiji zasmetalo, a očigledno i predsjedniku.

Pročitajte još

– Beskrajno vam hvala na svemu, što smo ponosni kada dignete zastavu Srbije, što se borite uz taj prelijepi osmjeh, što niste ko Santareli, što ne seirite na tuđem porazu, a ja ga primio ovdje… – rekao je Vučić i zastao, a onda se obratio i lično Tijani Bošković.

– Tijana, šta god oni pričali, svi znamo da si bolja od one Vargas, i da znaš da svako u zemlji to isto misli – istakao je predsjednik Srbije, prenosi Telegraf.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije