Ostalo

(VIDEO) "Banjaluka je uz tebe" Draško Stanivuković prihvatio izazov Novaka Đokovića

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je na svom Tviter nalogu objavio snimak i dao izazov njegovim fanovima po nazivu "izazov fleksibilnosti". Ubrzo je izazov prihvatio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Draško Stanivuković ispunjava izazov Đokovića radeći istezanje
FOTO: DRAŠKO STANIVUKOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Cijela priča je nastala nakon jedne sesije snimanja, kada se istezao i privukao pažnju jednom vježbom, a zbog toga je odlučio da izazove svoje fanove.

– Hej ljudi, mnogi su me ljudi pitali za komad koji sam uradio sa 60 minuta. Konkretno, postojala je jedna scena snimanja koju smo radili u teretani gdje sam se istezao. I pomislio sam, zašto ne bih započeo fleksibilnost izazov? Evo nas, za svakoga ko je voljan da to uradi – počeo je Đoković.

Potom je krenuo da objašnjava kako se ovaj izazov ispunjava, odnosno kako se vježba radi.

– Dakle, ovako će to izgledati. Pokušaću da ponovim ono što sam tamo uradio za 60 minuta. U redu, bilo koja noga, savijte je ovako, dodirni zemlju, vrati se, uhvati nogu, ispruži se bez pada, drži pet sekundi. To je to. Pokaži mi šta imaš – izazvao je Novak.

Pročitajte još

Ubrzo se u akciju uključio i Draško Stanivuković koji je u kabinetu gradonačelnika Banjaluke uradio isto što je uradio Nole i zatim poručio

– Novače ispunili smo cilj izazova. Banjaluka je uz tebe – između ostalog je rekao Stanivuković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije