Tenis

(VIDEO, FOTO) Kome smeta prefiks najbolji svih vremena: Intervju Novaka Đokovića za Amerikance podigao dosta prašine i prije samog objavljivanja

Novak Đoković dao je intervju za CBS, biće dio čuvene emisije "Sunday on 60 minutes", a najava je već brisana, što nije promaklo armiji fanova najboljeg tenisera svih vremena.

Novak Đoković daje intervju
FOTO: 60 MINUTES/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mnogi su se zapitali zašto je do toga došlo, pa je došlo do debate na društvenim mrežama.

Nema više dileme ko je najbolji svih vremena, to je Novak pečatirao u 2023. godini i ne namjerava da stane. Ostale su samo besmislene debate o privrženosti određenim stilovima igre, ali kada se pogleda statistika, ona je neumoljiva. Novak je najbolji, najuspešniji i najraznovrsniji teniser koji je oborio najviše rekorda sa najboljim balansom igre na različitim podlogama. 

CBS je brisao, pa ponovo objavljivao najavu na sajtu, što je bacilo u rebus navijače – tražili su odgovor na pitanje zašto je do toga došlo. Pojedini su primijetili razliku kada je novi tekst objavljen sa novim informacijama – nije se toliko potencirao GOAT status kao u prvoj opciji, a primijećeni su brojni komentari navijača kojima je smetalo što uz Novaka stoji baš taj prefiks – najbolji svih vremena. 

Novi trejler ima sljedeći opis: Novak Đoković je jedan od najdominantnijih profesionalnih sportista, osvojio je 24 najveće titule sa najvećih turnira. On se sada smatra najboljim teniserom svih vremena. Ove nedjelje, Džon Verthajm objavljuje intervju sa zvijezdom koja obara sve rekorde.

Pročitajte još

– Dopisnik Džon Verthajm ulazi u um teniske zvijezde koja obara rekorde u njegovom rodnom Beogradu, u Srbiji, i govori sa njim o njegovoj kontroverzi oko vakcinacije na Australijan openu, njegovom radu na promovisanju jednakosti tenisera i razlogu zašto planira da ostane na terenu. „60 minuta” je najuspješniji televizijski program u istoriji. Nudeći ozbiljne istraživačke tekstove, intervjue, i profile ljudi u vijestima, emitovanje je počelo 1968. godine i još uvijek je hit, više od 50 sezona kasnije, redovno se svrstavajući u Nilsenovu top 10 liste – navodi se u najavi

Novaku je ovo drugo pojavljivanje u emisiji, prvi put je bio intervjuisan 2012. godine.

Mora se priznati – CBS je bio i fer prema Novaku, izvučen je za najavu citat u kom on baš poentira kontrirajući. Dobio je pitanje o mentalnoj snazi kao daru, on je odgovorio da je to samo posljedica ozbiljnog i vrijednog rada. 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije