Ostalo

DOMINACIJA BANJALUČANA Veterani Željezničara podigli pehar u Velikom Gradištu

Veterani Fudbalskog kluba Željezničar Sport Tim sa titulom se vraćaju iz Velikog Gradišta.

DOMINACIJA BANJALUČANA Veterani Željezničara podigli pehar u Velikom Gradištu
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Na turniru koji je održan u gradiću na sjeveroistoku Srbije, Banjalučani su bili ubjedljivo najbolji tim. Iako rezultat nije u prvom planu, veterani Želje koji naredne godine proslavlja veliki jubilej, 100. rođendan, pokazali su zavidne fudbalske vještine.

Zanimljvo, u finalu su se srele dvije banjalučke ekipe. Veterani Želje pobijedili su Vrbas rezultatom 7:1, dok su u polufinalu nadigrali Polzelu iz Celja sa velikih 9:0.

Pročitajte još

Najbolji igrač turnira je Zoran Aničić, a najbolji strijelac Dragan Đurđević. Mrežu veterana Željezničara začarao je Stefan Batos pa su sva individualna priznanja otišla u posjed igrača sa banjalučkog Predgrađa.

– Veliku zahvalnost dugujemo domaćinu koji je učinio sve da se osjećamo kao kod kuće. Turnir je bio sjajno organizovan, a mi smo na kraju podigli pehar na naše veliko zadovoljstvo – rekao je Batos, prenosi ATV.

Banjalučani su iskoristili priliku da obiđu turističke atrakcije u ovom dijelu Srbije koji leži na rijeci Dunav, podno Karpata, a na ulazu u Đerdapsku klisuru.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije