Fudbal

(FOTO) "Biće kažnjen ako..." Miloš Vazura se oglasio o slučaju Ksandera Severine

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se nakon informacije da je fudbaler Ksander Severina otišao i naglasio da igrač nema nijedan osnov da traži raskid ugovora sa klubom iz Humske.

(FOTO) "Biće kažnjen ako..." Miloš Vazura se oglasio o slučaju Ksandera Severine
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Funkcioner crno-bijelih priznaje da se fudbaleru sa ostrva Kurasao duguje iznos od 25.000 evra, ali da su u pitanju bonusi koji je trebalo da budu isplaćeni 1. februara i da to nije razlog da se saradnja okonča.

Vazura kaže da juče ništa nije nagovještavalo da može doći do ovoga do čega je došlo.

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

– Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom – poručuje Vazura za Informer.

Pročitajte još

Kao bomba danas je odjeknula vijest da je krilni napadač Partizana Ksander Severina zatražio raskid ugovora, pošto mu klub duguje određeni novac. On je zbog toga kasno sinoć pokupio stvari i otišao za Holandiju, a kako stvari sada stoje, burni dani u Humskoj tek slijede.

Kako se navodi, rukovodstvo crno-bijelih osim Severini duguje i njegovom menadžeru, kojem je još prilikom potpisa ugovora navodno obećano 50.000 evra. Sve ovo Partizanu se dešava svega dvije nedjelje pred derbi sa Crvenom zvezdom.

Severina nije jedini fudbaler koji je u posljednjih nekoliko godina odlučio da jednostrano raskine ugovor. Prije njega to su uradili Takuma Asano, Fuseni Dijabate, Nemanja Jović, a profesionalni ugovor nije htio da potpiše ni Matija Popović, piše pomenuti list.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije