Fudbal

(VIDEO, FOTO) Nije mu lako u Arabiji: Sin Kristijana Ronalda mora da se nosi sa provokacijama druge djece

Iako će mnogi na prvu pomisliti drugačije, nije baš lako biti sin Kristijana Ronalda. Pogotovo ako živiš u Saudijskoj Arabiji i želiš da igraš fudbal.

Sin Ronalda
FOTO: BYANNASSR/X/SCREENSHOT

Svako ko pomisli da je lako djeci poznatih sportista, vara se. Nasljednik jednog od najboljih fudbalera svijeta, Kristijano Ronaldo Junior, najstariji sin slavnog Portugalca, igra za mladu ekipu Al-Nasra, kluba u kojem njegov otac ubire silne milione.

Uoči preseljenja Ronaldovih u Saudijsku Arabiju postojala je opcija da bi Junior mogao ostati u Evropi, ali na kraju je ipak otišao s porodicom.

Pročitajte još

Mladić je talentovan igrač, a ujedno i velika zvijezda. Kao takav je na udaru svojih vršnjaka, a jedan takav slučaj zabilježen je nedavno kad ga je jedan dječak provocirao.

Mladi Ronaldo poručio mu je da ćuti, pa mu je stavio ruku na rame, ali ovaj ju je sklonio i nastavio s provokacijama.

Mladi Kristijano je stekao pravo da igra za tim iz Rijada u uzrasnim kategorijama do 13 i 15 godina, a svoj debi u novom timu imao je protiv vršnjaka iz Al Kadisijaha, na otvaranju U-13 prvenstva Saudijske Arabije.

Fabricio Romano podsjeća na reči Kristijana seniora, koji je jednom prilikom otkrio želju svog sina da zaigra sa njime u istom timu.

Možda se to dogodio baš u Al Nsru, ali bi za tako nešto petostruki osvajač “zlatne lopte” morao da produži ugovor sa saudijskim klubom, budući da mu važeći ističe u ljeto 2025. Ipak, postoji mogućnost da Ronaldo produži svoj ugovor do 2027.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu