Fudbal

Bujić oštro po Bosančiću: Neka postavi trenera kojem će sastavljati ekipu

Dojučerašnji trener Slobode iz Novog Grada Zoran Bujić oštro je reagovao nakon što mu je saopšteno da više nije šef struke na “Mlakvama”.

Zoran Bujić
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Iskusni stručnjak koji je i u igračkoj karijeri ostavio dubok trag u Novom Gradu otvboreno je napisao da nije imao autonomiju u radu i da nije želio da usliši želje prvog čovjeka kluba Mladena Bosančića.

Pročitajte još

– Prvi put u karijeri sam dobio otkaz i to od mog kluba što sam najviše volio i cijenio od svih u karijeri (Sloboda je jedna jedina, a ne pojedinci). Naravno da sam ga zaslužio, doživio sam poraz u jednoj utakmici (smijeh)… Zahvaljujem se svima koji su me podržavali i kao igrača, ali ja sam trener koji ne ispunjava želje predsjednika i člana uprava. Sramno sam se osjećao slušajući neboloze kako mi trebamo igrati, a ljudi nisu gledali utakmicu prije Slobode 20 godina. Kažu mi moramo sa trojicom pozadi, što nije ni problem da ima razloga… Ma sve na stranu, sve najbolje Slobodi, a ti sad postavi trenera kojem ćeš sastavljati ekipu. Sve vam najbolje želim… Slobada u srcu – emotivno je napisao Bujić.

Njegov odlazak desio se dan uoči derbija prvenstva sa Krupom, pa je pitanje u kakvom će stanju igrači dočekati lidera na tabeli.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije