Fudbal

LEOTAR CILJA SREDINU TEBELE Todorović: Noge su teške, ali bićemo pravi kamen

Treću prijateljsku utakmicu fudbaleri Leotara su odigrali istim rezultatom 1:1.

LEOTAR CILJA SREDINU TEBELE Todorović: Noge su teške, ali bićemo pravi kamen
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ovog puta rival im je bio Bokelj, Kotorani su poslije prvih 45 minuta imali prednost, a izjednačenje je Trebinjcima donio Ognjen Todorović pogotkom u 84. minutu.

Iskusni krilni fudbaler kaže da ima dosta umora, ali da su svi u timu zadovoljni tokom priprema.

– Kasnili smo sa početkom priprema, tako da nam je sada zgusnust raspored treninga i utakmica, ali moramo da nadoknadimo propušteno. Ima dosta umora, noge su teške, temperature visoke, ali izdržaćemo sve. Nogu su nam sada kao od kamena, ali ćemo u prvenstvu biti kamen protivnicima. Vjerujem da ćemo do početka šampionata biti u pravoj formi – rekao je Todorović.

U timu sa “Polica” je bilo puno promjena, a cilj Leotara je da u narednoj sezoni izbjegne situaciju iz prethodne – borbu za opstanak u finišu prvenstva.

– Došlo je dosta novih igrača, oni su se dobro uklopili, ima i mlađih koji su priključeni. Mi iskusniji smo tu da im olakšamo i da svi zajedno napravimo homogenu cjelinu. Naravno, svaki trening i utakmica su novo dokazivanje za svakog igrača, bez obzira na godine ili to da li je u klubu od ranije ili je tek došao. Zdrava konkurencija je potrebna za uspjeh i vjerujem da ćemo uspjeti da se zadržimo u sredini tabele, te tako napravimo temelj za bolje rezultate u budućnosti – dodao je 33-godišnji fudbaler.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije