Fudbal

(FOTO) Partizanov džoker sumirao polusezonu "Kažu da je titula odlučena još u junu, otpisali su nas i neki iz naših redova"

Jedan od glavnih uzdanica Partizana sa klupe, Nemanja Nikolić je govorio o svojoj ljubavi prema Partizanu, prethodnom mandatu i aktuelnim dešavanjima.

(FOTO) Partizanov džoker sumirao polusezonu "Kažu da je titula odlučena još u junu, otpisali su nas i neki iz naših redova"
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Nikolić je naveo da je jedan od glavnih razloga jesenje titule Igor Duljaj, odnosno njegova borbenost i energija kraj aut linije.

– Mislim da smo pet ili šest mečeva dobili u posljednjih deset minuta i nadoknadi. Kažu, dobili ste na sreću. Pa, možeš da dobiješ jednom ili dva puta tako, ali ne možeš šest utakmica. Te što komentarišu na taj način bih volio da vidim u kopačkama na terenu. Hajde, šmekeru, pošto znaš da pričaš kada gledaš sa visine, da vidimo šta ti znaš kad gori – kaže Nikolić u intervjuu za “Telegraf” i dodaje:

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

“Duljaj je, kao dijete kluba, donio iskrenu emociju i ljubav prema Partizanu koju je prenio na cijelu svlačionicu. Pa, čovjek pretrčli pet kolimetara pored aut-linije, živi utakmicu sa nama. Na to niko ne ostaje imun, ni mi na terenu, niti navijači. Pročitao sam da mu porodica trpi zbog svega i onda jednostavno želiš da uzvratiš. da daš sve od sebe za klub i trenera. Ne samo ja, svi igrači, jer te stvari ti ostaju u glavi. Iskreno da vam kažem, ne bih mogao da iznesem sve to, zato i ne želim da budem trener”, priča Taki.

Pročitajte još

Partizan je u posljednjem meču polusezone došao do pobjede u Vječitom derbiju za prvo mjesto na tabeli. Nikolić je odgovorio na komentare da je Zvezda već viđena kao prvak.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

– Nije to ništa što nije poznato. Rival ima mnogo veći budžet od Partizana, bili su učesnici grupne faze Lige šampiona i vjerovatno su prije derbija mislili da su mnogo kvalitetniji, ali isto tako lično mislim da smo mi kvalitetniji i to je sportski. Imam uvijek pravo na svoje mišljenje, pravo da se nadam pobjedi i kada me otpišu, da se nadam tituli, iako je ona, ako čitate komentare, još od juna unapijred dodijeljena. U “tuđu kuću” ne zagledam, ne komentarišem, ne omalovažavam, daleko bilo, samo gledam svoj klub – Partizan i nadam se najvišim dometima. Da li ćemo izdržati do kraja? Ko to zna?! Pa, otpisali su nas i ljetos, slušali smo raznorazne opaske, čak i nekih funkcionera drugih klubova, koji čak i nisu u rangu Partizana, da nam je prelazni rok loš, da kasnimo, da će sezona biti slabija od prethodne. Ćutali smo, radili i gledali svoja posla. Tako ćemo, pošto se pojačamo sa još nekoliko igrača, nadam se, i na proljeće i vidjećemo u junu dokle smo stigli – istakao je Nikolić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu